De vrijwilligerswerking van Dégage

Dégage draait op een 80-tal vrijwilligers. De ene werkt dagelijks voor Dégage, de andere biedt zich sporadisch aan: ze zijn allemaal goud waard voor onze werking.

Vrijwilligers gezocht

Momenteel staan deze vrijwilligersvacatures in de kijker!

… Of meld je spontaan aan!

Benieuwd naar wat Dégage-vrijwilligers allemaal doen? Ontdek al onze disciplines en werkgroepen. Wie weet zit er iets tussen waar je wil aan meewerken! De taken binnen Dégage variëren eindeloos. Of heb je een tof idee dat je wil uitwerken? Laat het ons zeker weten! Binnen Dégage is er steeds ruimte om nieuwe ideeën te exploreren!

Meedoen?

Zin om al deel uit te maken van een werkgroep of gewoon als losse vrijwilliger af en toe iets te doen voor Dégage? Contacteer ons via info@degage.be.

Raad van Bestuur

Het bestuur van Dégage bestaat uit vrijwilligers met engagementen in één of meerdere werkgroepen. Zij sturen het team aan, bewaken de continuïteit van de organisatie en besturen Dégage op basis van het toekomstplan.

Lokale werking

Dégage ook in jouw regio? We zijn steeds op zoek naar enthousiastelingen die een groep(je) geïnteresseerde autodelers willen samenbrengen. Onze opstartpagina geeft je meer info over hoe dat kan!

Jaarplan 2022

Benieuwd wat onze plannen zijn het komende jaar? En wat we allemaal het voorbije jaar hebben gedaan? Ontdek het hier!